کد خبر : 10708 تاریخ : ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد - 17:15
لیمو عمانی را به صورت خانگی درست کنید لیمو عمانی جزو جدایی ناپذیر انواع خورشت های ایرانی است و بهتر است حالا که فصل لیمو از راه رسیده، این چاشنی ویژه را در خانه درست کنید.

به گزارش هنرنوشت، لیمو عمانی یکی از چاشنی های بسیار مهم برای درست کردن انواع غذاهای ایرانی است به طوری که تصور درست کردن یک قرمه سبزی خوشمزه یا  خورش قیمه لذیذ بدون لیمو عمانی امکان پذیر نیست.

 

بیشتر بخوانید:

چند روش برای درست کردن آلبالو خشک


چطور میوه ها را خشک کنیم؟

 

چند روش برای درست کردن آلبالو خشک وجود دارد که این جا به آن اشاره می کنیم:

 

روش اول:

 

 لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که در این مطلب طرز تهیه آن را به صورت خانگی به شما آموزش می دهیم:

 

 

مواد لازم برای درست کردن لیمو عمانی:

 

لیمو ترش شیرازی: ۱ کیلوگرم

سرکه: ۱ فنجان

نمک: به مقدار لازم

 

طرز درست کردن لیمو عمانی:

 

۱. لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آنها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشویید.

 

۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

 

۳. مجددا لیمو ترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آنها را آبکشی نکنید.

 

۴. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

 

۵. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

 

۶. می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/