2021/09/18
۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
املت قارچ و پنیر یک خوشمزه ساده + طرز تهیه

املت قارچ و پنیر یک خوشمزه ساده + طرز تهیه

املت قارچ و پنیر اگر چه بسیار ساده و آسان تهیه می شود اما بسیار خوشمزه و مقوی است.

به گزارش هنرنوشت، املت قارچ یکی از پرطرفدارترین املت ها محسوب می شود و علاوه بر این که در مدت زمان بسیار کوتاه 10 دقیقه ای آماده می شود، طعم بسیار فوق العاده و خوشمزه ای دارد و همچنین بسیار مقوی است.

 

برای تهیه این املت خوشمزه و مقوی نیاز به قارچ، پنیر موزارلا و چدار، تخم مرغ، گوجه، اسفناج و فلفل دلمه ای دارید که البته بنا به میل و ذائقه خودتان می توانید این مواد را کم و زیاد کنید.

 

مواد لازم برای تهیه املت قارچ و پنیر (برای سه نفر) :

 

تخم مرغ: ۳ عدد

پیاز کوچک:  ۱ عدد

گشنیز یا اسفناج تازه خرد شده: به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

قارچ دکمه ای: ۶ عدد

کره: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سبز یا فلفل دلمه ای : ۱ عدد

پنیر چدار رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه املت قارچ با پنیر

 

ابتدا قارچ ها و سبزیجات شامل گشنیز یا اسفناج را شسته و خرد کنید. بهتر است قارچ ها را به صورت ورقه ای برش بزنید.

 

حالا یک ماهیتابه را همراه با روغن روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس کره را اضافه کنید و سپس قارچ ها را اضافه کرده و حدود سه دقیقه تفت دهید.

تخم مرغ ها را در ظرفی جدا شکسته و هم بزنید و حالا پیاز خرد شده را همراه با فلفل خرد شده و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید و به قارچ ها اضافه کنید و روی آن پنیر موزارلا و پنیر چدار و اسفناج بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا املت خوب بپزد.

برای تزیین این املت می توانید از گشنیز خرد شده هم استفاده کنید.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.