2024/04/18
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی یکی از جذاب ترین پیش غذاها است که به دلیل ترکیباتش می تواند به عنوان یک وعده غذای اصلی سبک نیز سرو شود.

به گزارش هنرنوشت، اگر به دنبال درست کردن یک سالاد جذاب و متفاوت هستید می توانید سالاد روسی را امتحان کنید که یکی از محبوب ترین و جذابترین پیش غذاها محسوب می شود و به دلیل نوع ترکیباتش می تواند به عنوان یک وعده غذای اصلی سبک نیز سرو شود.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد روسی:

 

سیب زمینی: ۵ عدد

نخود فرنگی: نصف لیوان

سینه مرغ:  یک عدد

خیارشور: ۳۰۰ گرم

هویج: ۳ عدد

شوید تازه: یک لیوان

ذرت: یک لیوان

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد روسی:

 

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

سس خردل: یک قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: نصف فنجان

ماست پر چرب یا هم زده: ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

آویشن، نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل: به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد روسی:

 

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و سپس آبپز کنید.

سپس سینه مرغ را آبپز کنید.

نخودفرنگی و ذرت را نیز باید آبپز کنید و اگر از کنسرو آنها استفاده می کنید لازم است که قوطی کنسرو را برای مدت 20 دقیقه بجوشانید تا آماده مصرف شود.

در این مرحله هویج و خیار شور را به صورت نگینی و ریز خرد کنید.

هویج را می توانید نیم پز کنید و سپس به صورت نگینی خرد کنید و یا به صورت خام استفاده کنید.

 

سپس سینه مرغ و سیب زمینی‌های پخته را نیز ریز خرد کنید و به همراه هویج و خیارشور خرد شده و شوید های خرد شده درون یک ظرف مناسب بریزید.

در این مرحله ذرت و نخود فرنگی پخته شده به مواد سالاد اضافه کنید.

 

برای تهیه سس سالاد روسی نیز باید ابتدا سس مایونز، سس خردل، روغن زیتون، آب لیمو ترش، ماست، آویشن، نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل را با هم ترکیب کرده و در یک ظرف خوب هم بزنید تا سس یک دستی شود و سپس این سس را به سالاد اضافه کنید طوری که همه مواد به این سس آغشته شود.

 

حالا باید ظرف سالاد روسی آماده شده را درون یخچال بگذارید تا خنک شود.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.