2021/07/25
۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد
پیش غذای ساده ایتالیایی را امتحان کنید / طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی

پیش غذای ساده ایتالیایی را امتحان کنید / طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی

بروسکت گوجه‌فرنگی یکی از پیش غذاهای ایتالیایی است که در ایران به عنوان فینگرفود طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش هنرنوشت، بروسکت گوجه فرنگی یکی از انواع فینگرفودهاست که پخت آن در ایتالیا بسیار مرسوم است اما با توجه به استقبال مردم ایران از فینگرفودها به عنوان یک میان وعده در برگزاری میهمانی ها و دورهمی ها از این غذای ساده و خوشمزه ایتالیایی نیز در منوی غذای خود برای پذیرایی ها استفاده می کنند.

 

مواد لازم برای تهیه بروسکت گوجه فرنگی:

 

گوجه فرنگی گیلاسی: 30 عدد
برگ ریحان تازه: چند شاخه
نان تست: 15 عدد
پنیر پارمزان: یک بسته
سس پستو: یک قاشق قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: نصف پیمانه


طرز تهیه و دستور پخت بروسکت گوجه فرنگی:

 

ابتدا گوجه‌های گیلاسی را شسته و بدون آن که آنها را برش دهید به صورت کامل داخل تابه قرار داده و با توجه به ذائقه خود کمی روی آن نمک و فلفل بریزید و سپس روی حرارت کم اجاق گاز گذاشته تا کاملا بپزد. گوجه ها بعد از مدتی آب می اندازد و بهتر است در آب خودش خوب بپزد.

پس از آن که گوجه خوب پخت، نوبت آماده کردن نان تست است. روی هر نان تست کمی روغن زیتون و سس پستو به همراه پنیر پارمزان رنده شده بریزید و در انتها نیز گوجه های پخته شده را روی پنیرهای پارمزان بگذارید و با برگ ریحان تازه آن را تزیین کنید.

 

بروسکت گوجه فرنگی شما آماده است، نوش جان.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.