2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
قنبرپلو شیرازی را به راحتی و در کمترین زمان تهیه کنید+ طرز تهیه

قنبرپلو شیرازی را به راحتی و در کمترین زمان تهیه کنید+ طرز تهیه

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی از غذاهای محلی ایران است که با کمترین مواد و در مدت زمان بسیار کم آماده می شود.

به گزارش هنرنوشت، قنبرپلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که برای تهیه آن نیاز به مواد زیادی ندارید و در مدت زمان کم به راحتی می توانید آن را برای وعده ناهار یا شام بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

 مواد لازم برای قنبرپلو:

 

 برنج: ۴ فنجان

گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو

گردو: ۱۰۰ گرم

کشمش: ۲۰۰ گرم

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱عدد

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

آرد نخودچی: به میزان دلخواه

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان دلخواه

 


 طرز تهیه و دستور پخت قنبرپلو:

 

۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.

۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را  به اندازه یک فندق بردارید و به  شکل کوفته‌های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته‌ها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.

۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

قنبرپلو شما آماده است. نوش جان!

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.