2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
تابستان تان را با شربت آلبالو رنگین  و مزه دار کنید+ طرز تهیه

تابستان تان را با شربت آلبالو رنگین و مزه دار کنید+ طرز تهیه

شربت آلبالو یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های تابستانی است و این روزها زمان مناسبی برای درست کردن این شربت خوش آب و رنگ است.

به گزارش هنرنوشت، بسیاری از خانواده های ایرانی، تابستان ها با انواع شربت های خنک از مهمانان کلافه از گرما پذیرایی می کنند و یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های خنک این فصل نیز شربت آلبالوست که کمتر کسی از خوردن آن امتناع می کند.

حالا که فصل آلبالوهای خوش آب و رنگ فرا رسیده است، زمان آن است که دست به کار درست کردن شربت خانگی آلبالو شوید و تا پایان تابستان از مهمانان خودتان با این نوشیدنی گوارا با طعم دلچسب و فوق العاده آن پذیرایی کنید.

 

بیشتر بخوانید:

شربت خاکشیر نوشیدنی گوارای تابستانی+ طرز تهیه

پنج نوشیدنی مفید برای رفع عطش

 

 

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو:

آلبالو یک کیلو
شکر یک کیلو و نیم
وانیل نصف قاشق چای خوری
 

طرز تهیه شربت آلبالو:

 

 هسته آلبالو‌ها را بگیرید و بعد  به خوبی بشویید

در ظرفی جداگانه به آلبالو‌ها شکر بزنید و چند ساعت بین 12 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا  یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید و  گاهی آلبالو‌ها را بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

اکنون زمان آن است که وانیل را اضافه کنید.

دقت کنید که کف ایجاد شده روی شربت را بگیرید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه‌ دیگر قابلمه روی حرارت باشد تا شربت کاملا قوام بیاید و غلظت پیدا کند.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و تا زمانی که شربت آلبالو گرم است باید مواد از صافی رد کنید.

در این مرحله شربت آلبالو شما آماده است که باید اجازه دهید خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید.

 

چند نکته:

بهتر است از قابلمه‌های لعابی و شعله‌پخش استفاده کنید

برای صاف کردن شربت می‌توانید از پارچه‌های تمیز استفاده کنید

در صورت تمایل برای بهتر شدن عطر و طعم شربت می توانید از چند برگ نعنا هم استفاده کنید 

بهتر است که تناسب میزان آلبالو و شکر را رعایت کنید. به ازای هر کیلو آلبالو باید یک و نیم تا دو کیلو شکر اضافه شود اما درنهایت میزان شیرینی آن به ذائقه وسلیقه شما بستگی دارد. 

اگر دوست دارید شربت شما طعم ملس داشته باشد،بهتر است وانیل را به آن اضافه نکنید

کیفیت و طعم آلبالویی که تهیه می کنید در طعم شربت تاثیرگذار است و بنابراین در زمان خرید به طعم ترش یا ملس آلبالو هم توجه داشته باشید

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.